رستوران های اصفهان ؛ از سفره خانه شیدرخ تا رستوران ایتالیایی زاوا

اصفهان به عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری ایران و جهان، دارای انواع رستوران‌های ایرانی و فرنگی است. این مقاله سعی دارد تا شما را به طور مختصر با این مکان‌ها آشنا کند.

رستوران های اصفهان ؛ از سفره خانه شیدرخ تا رستوران ایتالیایی زاوا

اصفهان هر سال میزبان گردشگران بسیاری است و رستوران‌های زیادی نیز برای پذیرایی از آن‌ها و مردم محلی خود دارد. در این مقاله بهترین رستوران‌های این شهر را به شما معرفی می‌کنیم تا از میان گزینه‌های متعدد انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

برای سفر به اصفهان در ایام نوروز ، کجارو که مقاصد مختلفی از شهرهای ایران و خارجی را برای تور نوروز معرفی کرده است می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. در سفرتان به اصفهان، رستوران‌گردی‌های این شهر تاریخی را از دست ندهید. تجربه‌ی لذت‌بخش طعم‌های متنوع در نصف جهان، یکی از هیجان‌انگیزترین قسمت‌های گردش در این شهر تاریخ و اصالت است.

فراموش نکنید که کجارو علاوه بر معرفی جاذبه‌های گردشگری مقاصد داخلی و خارجی و معرفی رستوران‌ها و راهنمای سفر، به معرفی برترین تورهای مسافرتی نیز پرداخته است. اگر تمایل دارید که سفری برنامه‌ریزی شده و راحت را به اصفهان و یا هر مقصد دیگری داشته باشید شما می‌توانید تور اصفهان را در کجارو به‌سادگی جستجو کنید، از میان فهرست تورهای ده‌ها آژانس معتبر، بهترین تورها را مشاهده و قیمت آن‌ها را مقایسه و در نهایت ارزان‌ترین تور به مقصد مورد نظرتان را انتخاب کنید.

کجارو علاوه بر معرفی رستوران‌ها، فهرست کاملی از جاهای دیدنی اصفهان را نیز به شما ارائه می‌دهد تا بتوانید با کسب اطلاعات لازم، برنامه‌ریزی بهتری برای سفر خود انجام دهید.

از ویژگی‌های رستوران جم نشین غذاهای عالی، فضای آرام و پرسنل خونگرم است. در منوی این رستوران انواع غذاهای ایرانی نظیر کباب و خورشت به‌چشم می‌خورد. رستوران مذکور به‌شیوه‌ی کاملاً سنتی طراحی و تزئین شده است و گردشگران می‌توانند در محیطی سنتی غذای خود را نوش جان کنند. درضمن قیمت غذاها باتوجه به کیفیت بالایی که دارند بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

این رستوران حدود ۱۸۰ نفر ظرفیت دارد و برای قرارهای دو نفره، مراسم‌های خانوادگی و قرارهای کاری مناسب به‌نظر می‌رسد. از امکانات این رستوران می‌توان به پارکینگ، دستگاه پوز، پیک رایگان و غیره اشاره کرد.

مجموعه رستوران‌های هرمس شعبه اول خود را در سال ۱۳۹۰ افتتاح کرد که با استقبال گرم مردم روبه‌رو شد. اینترنت رایگان و موسیقی ضبط‌شده از امکانات این رستوران به‌شمار می‌رود و از منوی غذاهای آن می‌توان لازانیا، ساندویچ رست بیف، سالاد مرغ کاری، پیتزا فیلادلفیا، پیتزا مخصوص هرمس، پیتزا کاپریچیوسا، پیتزا وگی تاله، پیتزا هاوایی، پیتزا بوقلمون،‌ برگر مخصوص، چیکن برگر، ساندویچ بوقلمون دودی، چیکن پاستا، پاستا پنه، پاستا هرمس، غذاهای پرسی نظیر شیش کباب گوشت با استخوان، استیک‌ها، پیش‌غذاها، سالادها، شیک‌ها، اسموتی‌ها، دسرها، آبمیوه‌ها، قهوه‌ها و دمنوش‌ها را سفارش داد.رستوران هرمس اصفهان

پس از افتتاح مجموعه‌ی اصفهان سیتی سنتر، رستوران هرمس شرایط را برای گسترش کار مناسب دید و در نوروز سال ۱۳۹۴ موفق به افتتاح دومین شعبه خود شد. سپس در مهر ماه ۱۳۹۴ با برپایی یک کافه‌ی حرفه‌ای در مجموعه زمین‌های تنیس پرواز اصفهان و اسپانسرینگ اصلی مسابقات تنیس مسترز ایران (۱۶ نفر برتر رنکینگ ایران) با نام جام هرمس که فینال آن از طریق شبکه‌ی ورزش به‌طور مستقیم پخش شد، برای اولین‌بار اشتیاق خود به واردشدن در عرصه‌ی صنعت قهوه و کافه را نشان داد.

در تیر ماه سال ۱۳۹۵ مجموعه‌ی هرمس اولین بورو بار تخصصی خود را باز هم در مجموعه اصفهان سیتی سنتر افتتاح کرد. این کافه با شکل و شمایلی متفاوت در دکور و نیز در سرویس‌دهی و تسلط بر امر قهوه، به‌خصوص قهوه‌های دمی و بالابردن سطح فرهنگ قهوه در اصفهان کار خود را آغاز کرد.

درنهایت گروه هرمس دومین شعبه بورو بار خود را در اسفند ۱۳۹۵ در خیابان میر، ابتدای خیابان مصلی افتتاح کرد که با برخورداری از منوی کامل شامل صبحانه، سالاد، پاستا و ساندویچ سعی در جلب نظر طیف گسترده‌ای از مخاطبین خود داشته است و مانند همیشه به صورت تخصصی فعالیت خود را در امر قهوه ادامه می‌دهد.

گروه هرمس جهت ارتقای کیفیت محصولاتش اقدام به تولید تجهیزات قهوه با همکاری شرکت‌های بزرگ بین‌المللی کرده است. عزیزانی که علاقمند به تهیه این محصولات همچون انواع فنجان قهوه، ماگ بیرون‌بر و انواع قهوه در بسته‌های اختصاصی هستند می‌توانند با مراجعه به شعبه‌ی هرمس محصول مورد نظرشان را سفارش دهند.

رستوران شب‌نشین اصفهان با برخورداری از ویژگی‌های منحصربه‌فرد و استثنایی، به‌عنوان یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین باغ رستوران‌های این شهر شناخته می‌شود و همه روزه در فضایی شاد و صمیمی پذیرای مشتریان خود است. این رستوران در سال ۱۳۹۰ هجری شمسی در محوطه‌ی سرسبز و خوش آب‌و‌هوایی احداث شد و با سرو غذاهای باکیفیت و خوشمزه در دو وعده نهار و شام از مراجعه‌کنندگان پذیرایی می‌کند. رستوران شب‌نشین حدود ۶۰۰ ظرفیت دارد و حتی افراد می‌توانند از فضای بزرگ و زیبای این رستوران برای برگزاری جشن‌ها و مراسم خود استفاده کنند. همچنین پخش موسیقی زنده فضایی دلپذیر در این رستوران به وجود می‌آورد که لذت غذاخوردن را دوچندان می‌کند. در این رستوران انواع غذاهای ایرانی، دریایی و بومی با کیفیت مطلوب توسط آشپزان ماهر طبخ می‌شود و با تزئینی شیک و زیبا در اختیار مهمانان قرار می‌گیرد. یکی دیگر از ویژگی‌های بسیار جذابی که در رستوران شب نشین وجود دارد، این است که مهمانان می‌توانند یادداشتی از خود به یادگار بگذارند.

رستوران مذکور شامل دو بخش داخلی و بیرونی است که افراد براساس سلیقه خود می‌توانند نسبت به رزرو میز در هر بخش اقدام کنند. در محوطه‌ی بیرونی رستوران شب‌نشین، کلبه و آلاچیق‌های متعددی به سبک معماری چینی ساخته شده که تداعی‌گر قصرهای چینی بوده و این مجموعه را به یک رستوران منحصربه‌فرد در اصفهان تبدیل کرده است. داخل تمامی آلاچیق‌های رستوران فرش شده و بالتشک‌هایی دور تا دور آن چیده شده‌اند. همچنین در مرکز آن‌ها یک میز شیشه‌ای با ارتفاع بسیار کوتاه قرار داده‌اند که مشتریان پس از رسیدن سفارش‌هایشان، از این میز برای خوردن غذا استفاده کنند. علاوه‌براین، ورودی این رستوران نیز برای همخوانی با طراحی فضای باز آن شبیه یک کلبه‌ی بزرگ چینی ساخته شده است و توسط مشعل‌های مصنوعی، دو مجسمه شیر و نور پردازی‌های زیبا تزیین شده‌اند. در کنار این آلاچیق‌ها، آب‌نمای زیبایی قرار دارد که در فصل تابستان باعث ایجاد آب‌و‌هوایی دلچسب می‌شود و غذاخوردن در این فضای مملو از درخت‌های سر به فلک کشیده را لذت‌بخش‌تر می‌کند.

با تمام ویژگی‌های جذابی که فضای بیرونی رستوران دارد، بسیاری از مردم ترجیح می‌دهد در یک فضای مسقف و بسته و روی میز و صندلی‌های استاندارد، غذای خود را در محوطه‌ی داخلی رستوران شب‌نشین میل کنند.

از جمله غذاهایی که در منوی باغ رستوران شب‌نشین وجود دارد می‌توان به خوراک ماهی قزل‌آلا، سینی مخصوص ۳ نفره شب‌نشین، جوجه چینی با سس تاتار، باقالی پلو با گوشت گردن، کباب شیشلیک، جوجه کباب ران مخصوص، سینی مخصوص ۶ نفره شب‌نشین، فیله کباب سالمون با سس رمولاد، کباب باغی بلدرچین، کباب فیله پیچ، باقالا پلو با ماهی شوریده مخصوص و غیره اشاره کرد. خورشت ماست اصفهانی این رستوران بسیار معروف است و به‌همین خاطر سفارش آن به‌عنوان پیش غذا را حتماً در برنامه‌ی خود قرار دهید. همچنین یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این رستوران سالاد بار آن است که با انواع سالادهای رنگارنگ و خوشمزه نظر افراد را به خود جلب می‌کند.

از امکانات این رستوران می‌توان به اجرای موسیقی زنده، اینترنت پر سرعت رایگان، سیستم تهویه مطبوع هوا، امکان رزرو میز و دستگاه کارتخوان اشاره کرد. درضمن از آن جا که رستوران شب‌نشین در منطقه‌ی شلوغ و پر ترددی قرار دارد، مدیریت رستوران برای رفاه مهمانان پارکینگ اختصاصی تعبیه کرده است.

ساعت کار رستوران: ساعت ۱۱:۳۰ ظهر تا ساعت ۱۶:۳۰ و از ساعت ۱۹تا ۱۲ شب

رستوران گردان هتل آسمان در طبقه‌ی آخر هتل و به‌صورت گردان است که تجربه‌ای به‌يادماندنی را در ذهن شما به‌جا خواهد گذاشت. انواع غذاهای مطبوع ايرانی و فرنگی با بهترين سرويس‌دهی در اختيار مهمانان قرار می‌گیرد و مهمانان عزيز می‌توانند در کنار چشم‌انداز زيبای زاينده رود اصفهان و با نظاره آسمان پر ستاره شب غذايی خاطره‌انگيز ميل کنند. اگر در سفر به اصفهان این رستوران را انتخاب کردید، سالاد بار و استیک رستوران گردان آسمان را در منوی غذایی خود فراموش نکنید. در لیست غذاهای آن کباب کوبیده مخصوص آسمان،‌ شیشلیک مخصوص آسمان، استیک مخصوص آسمان، جوجه چینی با سس تارتار، غذاهای ویژه نظیر سینی مخصوص آسمان برای ۶ نفر و سینی رویال برای چهار نفر، غذاهای دریایی مثل شنیسل میگو با سس تارتار، نوشیدنی‌ها، خوراک‌ها نظیر خوراک کباب اعیانی و خوراک کباب وزیری و تنوع زیادی از پیش‌ غذاها به‌چشم می‌خورد. قیمت غذاها از ۱۴ هزار تومان برای بشقاب سبزیجات شروع می‌شود و تا حدود ۶۴ هزار تومان برای خوراک گردن و ۱۱۰ هزار تومان برای خوراک کباب شیشلیک مخصوص و ۳۱۰ هزار تومان برای سینی ویژه آسمان برای ۶ نفر ادامه دارد. قيمت‌ها با توجه به ماليات و ارزش افزوده كمی گران هستند، هرچند امتحان چنین رستوران زيبايی خالی از لطف نيست.

فست فود آسمان واقع در طبقه‌ی دوم هتل آسمان با سرو انواع کنتاکی، پیتزاها، ساندویچ های سرد و گرم، سالادها و نوشیدنی‌ها، شادی صرف یک غذای لذیذ را برای شما به ارمغان می‌آورد.

رستوران خوانسالار در سال ۱۳۵۰ در خیابان چهارباغ اصفهان افتتاح شد و به لطف فضای سنتی و دل‌انگیز و نوای موسیقی، فرهنگ غنی ایران را پیشکش مهمانان می‌کند. تنوع غذا، کیفیت و قیمت مناسب از ویژگی‌های این رستوران به‌شمار می‌رود. در منوی این رستوران غذاهایی نظیر سوپ، میگو، ماهی، انواع کباب، انواع جوجه، انواع خورشت و چلوکباب به‌چشم می‌خورد. از امکانات این رستوران می‌توان به تحویل رایگان در محل، فضای پارک مناسب، دستگاه پوز،‌ رزرو تلفنی و سالادبار اشاره کرد.

رستوران سیب با قرارگرفتن بین منار جنبان و کوه آتشگاه توانسته است توجه گردشگران زیادی را به خود جلب کند. بنابراین اگر به اصفهان سفر کرده‌اید و به‌دنبال یک رستوران سلف سرویس خوب می‌گردید، می‌توانید سلف سرویس سیب اصفهان را انتخاب کنید که به‌عنوان یکی از با سابقه‌ترین سلف سرویس‌های اصفهان شناخته می‌شود و منوی غذا، دسر و اردور ایرانی و فرنگی وسوسه‌انگیز و خوشمزه‌ای دارد. علاوه‌بر غذاهای متنوع، با نوشیدنی‌های گرم و سرد پذیرای مهمانان است، به‌طوری‌که فقط ۴۰ نوشیدنی سرد در منوی آن به‌چشم می‌خورد.

در این رستوران برای صرف انواع غذا به هر میزان که میل دارید، تنها یک بار پول پرداخت می‌کنید. ویژگی جالب این رستوران این است که باغ کوچک و زیبایی دارد و مهمانان می‌توانند بعد از صرف غذا، لحظات لذت‌بخش بیشتری را به بهانه‌ی نوشیدن یک فنجان چایی داغ کنار یکدیگر سپری کنند. درضمن این رستوران به فکر خانواده‌هایی که بچه‌ی کوچک دارند نیز بوده است و صندلی کودک را دراختیار آن‌ها قرار می‌دهد. چنانچه مهمان ویژه دارید، می‌توانید از قسمت VIP این رستوران استفاده کنید. فضایی دلنشین و زیبای کوهستانی، کارکنان مجرب، پارکینگ، اینترنت رایگان، اتاق VIP جهت تولد و مراسم‌ها با رزرو قبلی از امکانات این رستوران به‌شمار می‌رود.

رستوران زاگرس در پارک کوهستانی صفه و بالای کوه قرار دارد و منظره زیبایی که از اصفهان دیده می‌شود، لذت صرف غذا را چندین برابر می‌کند. محیط زیبا، هوای پاک و غذاهای خوشمزه و متنوع باعث شده است مسافران ایرانی و خارجی زیادی در طول روز به این رستوران مراجعه کنند. شما می‌توانید برای صرف صبحانه، نهار، عصرانه و شام به این رستوران مراجعه کنید و از انواع غذاهای لذیذ آن لذت ببرید. هرچند بهترین غذایی که می‌توانید در این رستوران انتخاب کنید،‌ چلوکباب مخصوص زاگرس است که طرفداران زیادی دارد.

رستوران باستانی یک سفره‌خانه بسیار زیبا با فضایی دلچسب است که در ضلع جنوبی ميدان نقش جهان و نزديک به مسجد شاه واقع شده است و در آن انواع غذاهای سنتی شامل غذاهای دریایی، خورشت‌ها و خوراک‌ها سرو می‌شود. در و دیوار این رستوران با هنر آینه‌کاری و کاشی‌کاری خاص اصفهانی‌ها پر شده است، نقاشی‌های رنگارنگ، حوض کوچکی در کنار رستوران، فواره‌هایی که آب را به این‌سو و آن‌سو پخش می‌کنند و تخت‌هایی که در گوشه‌وکنار رستوران به‌چشم می‌خورد، از ویژگی‌های این سفره‌خانه به‌شمار می‌روند.

این رستوران سنتی، فضای داخلی بسیار زیبایی دارد و مهمانان می‌توانند صندلی یا تخت را برای نشستن انتخاب کنند.

خوان گستر نام مجموعه رستوران‌های موفقی است که چندین شعبه در شهر اصفهان دارد. یکی از شعبه‌های این رستوران در اصفهان سیتی سنتر و شعبه‌ی دیگر که شاید محبوبیت بیشتری هم داشته باشد در هتل جلفا و منطقه ارمنی‌نشین اصفهان قرار گرفته است. این رستوران یکی از بهترین رستوران‌های اصفهان محسوب می‌شود و با دکوراسیون شیک و مجلل، فضای تمیز و دلپذیر، سرویس‌دهی عالی و غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی مشتریان زیادی پیدا کرده است.

در منوی رستوران‌خوان‌گستر جلفا غذاهای متنوعی نظیر چلوکباب‌ها مثل چلوکباب سلطانی ۶۰ سانتی (جهت ۳ نفر) و چلوکباب کوبیده رویال و ماهی‌کبابی‌سالمون نروژی،‌ منوی ویژه رستوران خوان‌گستر مثل آلبالو پلو با مرغ و چلوخورشت جوجه بادمجان با غوره، انواع خوراک‌ها مثل کرانچی‌مرغ و ماهی‌خوان‌گستر، پلوها نظیر باقلاپلو با ماهی شوریده و ته چین با گوشت، نوشیدنی‌ها، دسرها و پیش‌غذاها سرو می‌شود. برای اطلاع از تنوع قیمت‌ها باید بدانید که ارزان‌ترین غذا چلوخورشت جوجه بادمجان با غوره با قیمت ۲۶ هزار تومان و گران‌ترین غذا متعلق به چلوکباب سلطانی ۶۰ سانتی (جهت ۳ نفر) با قیمت ۲۳۸ هزار تومان است و قیمت کباب‌ها بین ۳۴ تا ۸۵ هزار تومان درنظر گرفته شده است.

در منوی رستوران‌خوان‌گستر سیتی سنتر، پیش‌غذاها، دسرها، منوی ویژه رستوران خوان‌گستر، خوراک‌های اصلی نظیر چلوکباب سلطانی و کوبیده، خوراک‌های کبابی مثل جوجه‌کباب سینه بی‌استخوان و میکس‌کباب، شنیتسل‌مرغ و استیک خوان‌گستر و نوشیدنی‌ها به‌چشم می‌خورد. قیمت غذاها از حدود ۲۰ هزار تومان برای زرشک پلو با مرغ شروع می‌شود و قیمت کباب‌ها بین ۳۰ تا ۱۵۶ هزار تومان است.

در بین تمام غذاهای رستوران، چلوکباب کوبیده زبانزد خاص وعام است که باید امتحان کنید. بخشی از این رستوران به‌صورت سلف سرویسی است و انواع سالادها و غذاهای گیاهی را به گیاه‌خواران و افراد عاشق غذاهای غیرگوشتی ارائه می‌کند. فضای راحت، كيفيت بالا مواد اوليه و ارائه‌ی خدمات پنج ستاره‌ی منطبق با استانداردهای جهانی رمز موفقيت و سابقه‌ی خوب اين برند محسوب می‌شود.

درباره‌ی تاریخچه‌ی این رستوران باید بدانید که احمد باقری يكی از موفق‌ترين رستوران‌های اصفهان را با نام رستوران خوان‌گستر در سال ۱۳۷۵ در خيابان كليسای وانک اصفهان افتتاح و تابلوهای نقاشی اساتيد بزرگ موسيقی ايران از جمله غلامحسين بنان، فرهنگ شريف، حبيب الله بديعی و احمد شاملو را به پاس قدردانی از هنر ارزشمندشان در اين رستوران نصب کرد. از مزيت‌های رقابتی اين رستوران، ميز اردواريه خوان‌گستر، غذاهای اصيل باکيفيت ايراني و فضای دلنشین آن است. احمد باقری در سال ۱۳۹۳ مجلل‌ترين رستوران پنج‌ستاره‌ی تاريخ اصفهان را با هدف قدردانی از نسل‌ طلایی اساتيد موسيقی و هنر کشور و برآورده‌کردن عشق ديرينه‌ی خود به هنر ايران در سیتی سنتر تأسيس کرد.

آدرس شعبه اصلی رستوران ۵ ستاره خوان گستر: بزرگراه شهید دستجردی، سیتی سنتر، طبقه سوم

آدرس شعبه دوم رستوران خوان گستر (جلفا): خیابان کلیسای وانک، جنب کلیسای وانک

رستوران شهرزاد با تزئینات و نقاشی‌های سنتی از قدیمی‌ترین، زیباترین و با کیفیت‌ترین رستوران‌های اصفهان به شمار می‌آید که انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را سرو می‌کند. یکی از ویژگی‌های خاص این رستوران، برنامه‌ی قلب سالم است که غذاهای بدون روغن را که برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها مناسب است،‌ طبخ می‌کند. این رستوران غذاهای خوب و منوی نسبتاً کاملی از پیش غذاها تا غذاهای اصلی ایرانی و فرنگی و دریایی و دسر دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از ته‌چین مرغ، کباب کوبیده، خوشت ماست مخصوص شهرزاد، جوجه کباب مخصوص، استیک و شنیسل گوشت.

نام رستوران شهرزاد برای هر اصفهانی اصیلی آشنا است. رستورانی که فرهنگ و هنر و سنت و تاریخ را یک‌جا جمع کرده و از سال ۱۳۴۶ تاکنون، خاطره‌های خوشی را برای اهالی اصفهان و گردشگران رقم زده است. درواقع این رستوران از سال ۱۳۴۶ توسط مرحوم فرودستانی تأسیس شد و اساتیدی مانند مرحوم چایچی، مرآتیان و رشتیان با هنر استثنایی،‌ اثری ماندگار را به جای گذاشتند که باعث شده است، رستوران شهرزاد نه فقط به‌عنوان یک رستوران بلکه نمایشگاهی از هنر ایرانی محسوب می‌شود.

سالن اصلی رستوران به‌طور معمول پذیرای مهمانان محترم است و سالن شماره ۲ رستوران با ظرفیت ۱۲۰ نفر به برگزاری مراسم‌ها و مهمانی‌ها اختصاص دارد. بیرون‌بر، امکان حمل و ارائه‌ی غذا به صورت سفارش تلفنی و امکان ارائه‌ی غذا جهت مراسم و مهمانی‌ها در خارج از رستوران از امکانات رستوران شهرزاد به‌حساب می‌آید.

این رستوران در موقعیت خوب و مناسبی قرار دارد، چراکه در چهارباغ عباسی و نزدیک به جاذبه‌های مشهوری مثل پل خواجو، زاینده رود و هتل عباسی واقع شده است.

رستوران طهران یا ارگ دارای سه بخش سنتی، کلاسیک و مخصوص (VIP) است. شما می‌توانید انواع غذاهای ایرانی و فرنگی، سنتی، انواع نوشیدنی‌ها، سالاد، میوه و بسیاری چیزهای دیگر را سفارش دهید. از دیگر ویژگی‌های این رستوران می‌توان به وای‌فای (wi-fi)، اکس باکس ۳۶۰، نوشیدنی‌های طبیعی، تنقلات، میوه‌های تازه فصل، ۲۵ نوع سالاد تمام سلف سرویس، ترشیجات، انواع دسر، کافی شاپ و باربیکیو اشاره کرد.

فضای سنتی این مجموعه به‌لطف شومینه‌هایی که به سبک قدیمی ساخته شده‌اند و تخت‌های سنتی، لذت غذاخوردن را دوچندان می‌کنند. در منوی این رستوران می‌توان میرزا قاسمی،‌ خوراک بادمجان، کوفته کردی، کوفته قیمه، مرغابی با سس پرتقال، باقالی پلو، زرشک پلو با مرغ، لازانیا، کوبیده گوسفندی، کبک، قفقازی با گوشت گوساله، میگو و… سفارش داد.

قانون جالبی در این رستوران وجود دارد که اگر غذایی باقی بماند باید ۱۰,۰۰۰ تومان جریمه بپردازید و علت آن صرفه‌جویی اعلام شده است. جای پارک زیادی نیز در این محل به‌چشم می‌خورد.

سیتی سنتر اصفهان داررای دو فوت کورت یا صحن خوراک (فودکورت یا صحن خوراک مجموعه‌ای از کافه‌ها و رستوران‌های درون مراکز خرید، فرودگاه‌ها و ساختمان‌های بزرگ دیگر است که در کنار هم قرار گرفته و اغلب فست‌فود سرو می‌کنند) است که یکی در طبقه دوم، و دیگری بین سینماها و فضای بازی قرار دارد. رستوران‌ها و کافه‌های این صحن‌ها از رستوران‌های ایرانی، ایتالیایی و کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای تشکیل شده‌اند.

در خیابان شیخ صدوقی اصفهان، رستورانی وجود دارد که طعم و بوی خوش غذاهای ایتالیایی آن در شهر مشهور است. رستوران ایتالیایی زاوا یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کسانی است که شیفته‌ی مزه‌ی خوب غذاهای ایتالیایی هستند و در سفر هم از تجربه‌ی این طعم لذت می‌برند. این رستوران به شکلی زیبا طراحی شده است و دکوراسیون خاص و آرامش‌بخش آن، لذت غذاها را چند برابر می‌کند. اگر در طول سفرتان، هوس خوردن غذای ایتالیایی به سرتان زد، حتماً رفتن به زاوا را در لیست رستوران‌گری‌ خود قرار دهید و فراموش نکنید که پاستا و لازانیای معروف آن را امتحان کنید.

در منوی این رستوران ایتالیایی غذاهایی نظیر پیتزا زاوا، پیتزا گوشت، پیتزا سبزیجات،‌ فتوچینی با گوشت فیله،‌ ریگاتونی بادمجان، لازانیا، اسپاگتی بلونز، استیک بوقلمون، استیک گوشت، ساندویچ رست بیف، ساندویچ چیزبرگر، مرغ کبابی، بشقاب میگو گریل شده، خوراک زبان، پیش‌غذاها، نوشیدنی‌ها و سالادها مشاهده می‌شود. قیمت ساندویچ‌ها حدود ۱۳ تا ۲۳ هزار تومان، استیک‌ها حدود ۲۲ تا ۴۵ هزار تومان، پاستاها و پیتزاها حدود ۱۶ تا ۲۵ هزار تومان است. علاوه‌براین رستوران زاوا در طول هفته (به جز جمعه) صبحانه نیز سرو می‌کند.

فضای آرام و سنتی این رستوران آشتی، در کنار غذاهای سنتی و باکیفیت و خوشمزه ایرانی، لحظات نابی را برای خانواده‌ها به ارمغان می‌آورد. فضای سنتی اصفهان قدیم،‌ لذت غذاهای سنتی با طعم خانگی، موسیقی دلنشین سنتی اصفهان به جز ایام سوگواری،‌ قرار داشتن آلبوم عکس‌های اصفهان قدیم و کتاب نفیس حافظ روی میزها و وجود موزه‌ی کوچکی از اصفهان قدیم، ظرفیت پذیرایی ۱۲۰ نفر با دو محیط متفاوت و جذاب، ۴ آلاچیق سنتی و قدیمی با ظرفیت هر یک ۱۰ نفر، جای پارک مناسب در حوالی رستوران از مزایای این رستوران به‌شمار می‌رود. درضمن رستوران آشتی در چند قدمی پل خواجو قرار دارد.

غذاهای سنتی نظیر بادمجان شکم پر، کوفته، دیزی مخصوص آشتی، دلمه،‌ مجمع کبابی آشتی، کباب حسینی، غذاهای دریایی، خوراک‌های کبابی، پیش غذا و نوشیدنی در منوی این رستوران به‌چشم می‌خورد.

رستوران دادا درواقع یک بیرون‌بر است که انواع غذاهای ایرانی را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. چلو خورشت قورمه سبزی مخصوص و زرشک پلو از پرطرفدارترین غذاهای این رستوران هستند. مشتریان می‌توانند غذاهای ایرانی نظیر چلو کباب کوبیده مخصوص، چلو جوجه کباب مخصوص، بادمجان شکم پر، کتلت مخصوص، مرصع پلو،‌ لازانیا، سمبوسه سیب‌زمینی جعفری و سالاد الویه، سالادها و نوشیدنی‌ها را از منوی این رستوران سفارش دهند. قیمت‌ غذاها از ۱۴ تا ۳۲ هزار تومان متغیر است.

رستوران آراخوان، رستورانی سنتی مناسب برگزاری جشن‌ها و مهمانی‌های کوچک، شام یا نهار خانوادگی، پذیرایی از مهمانان خارجی یا ویژه، جلسه‌ی رسمی یا کاری محسوب می‌شود. این رستوران شامل دو بخش سنتی و مدرن در ۲ طبقه است. فضای داخلی این رستوران تزئینات آینه‌کاری و گچبری دارد که حال‌وهوای آن را سنتی‌تر کرده است. طبقه همکف یا رستوران کلاسیک به انواع غذاهای فرنگی، طبقه اول یا تریا به سرو نوشیدنی‌های سرد و گرم و بستنی و ساندویچ و طبقه دوم یا رستوران سنتی تابستانه به انواع غذاهای اصیل ایرانی اختصاص دارد. مشتری مداری، کیفیت مطلوب غذاها و سرویس‌دهی مناسب شعار این رستوران متفاوت است.

رستوران آراخوان یک رستوران سنتی، با انواع غذاهای کبابی، سنتی، دریایی و فرنگی پذیرای مهمانان است که خوراک کباب کوبیده لقمه زعفرانی، خوراک جوجه کباب ماستی و خوراک جوجه کباب مخصوص آراخوان از غذاهای پرطرفدار در این رستوران هستند و غذاهای دیگری نظیر خوراک کباب شیشلیک، خوراک کباب بره، خوراک کباب میکس، خوراک گردن، ته‌چین مرغ مخصوص، غذاهای فرنگی مثل استیک با سس قارچ و فینگر چیکن، غذاهای دریایی مثل سینی مخصوص دریایی و ماهی مخصوص آراخون، سالادها و پیش‌غذاها و نوشیدنی‌ها نیز در منوی آن به‌چشم می‌خورد. سطح قیمت غذاهای این رستوران بالا است، اما به خوردن یک وعده غذای لذیذ و باکیفیت می‌ارزد. پیداکردن جای پارک تقریباً راحت است و اینترنت رایگان هم در اختیار مهمانان قرار دارد.

ساعت کاری رستوران: از ساعت ۱۲ ظهر الی ۱۶ بعدازظهر و از ساعت ۱۹ شب الی ۲۳:۳۰ شب

رستوران قاشق نقره‌ای با فضایی شیک و متفاوت، دارای انواع غذاهای ایرانی و خارجی لذیذ، با قیمت نسبتاً مناسب است. این رستوران سرویس بیرون‌بر ندارد و مناسب برای خانواده‌ها، زوج‌ها، مهمانان خارجی و مهمانان ویژه است. ازجمله امکانات این رستوران می‌توان به کیفیت عالی غذاها و محل شیک همراه با جای پارک اشاره کرد.

رستوران ملل زینو علاوه بر سرو انواع غذاهای ایرانی، ۱۱ غذای فرنگی نیز سرو می‌کند. در منوی این رستوران غذاهای متنوعی نظیر آدانا کباب ترکیه، پیتزا رزماری زینو، کباب مکزیکی تند، اسادو اسپانیایی، خوراک مغولی، استیک بوقلمون ترکیه، جوجه تندوری ماسالا هندی، استیک دبل فرانسه، کباب شترمرغ آفریقای جنوبی، سالتیمبوکا ایتالیا، پیش‌غذاها، سالادها و نوشیدنی‌ها به‌چشم‌ می‌خورد.

یکی از غذاهای معروف و سنتی اصفهان بدون شک بریان است که خودِ اصفهانی‌ها تعصب و علاقه‌ی زیادی به آن دارند. در سرتاسر اصفهان رستوران‌های مختلفی مخصوص بریان وجود دارند، اما یکی از بهترین رستوران‌های برای امتحان‌کردن این غذا، رستوران بریانی اعظم است. بریان، غذایی گوشتی است که از گوشت چرخ‌کرده بره یا گوسفند تهیه می‌شود و مثل کله پاچه، رستورانی مخصوص به خود دارد. جالب است بدانید که این غذای سنتی اصفهان «بریان» نامیده می‌شود و به رستوران‌هایی که مختص ارائه‌ی این غذا هستند، بریانی می‌گویند. در این رستوران بریان معمولاً همراه با نان تافتون یا سنگک تازه، سبزی خوردن و دوغ سرو می‌شود که ترکیبی بی‌نظیر و خوشمزه به وجود می‌آورد.

بريانى اعظم، بزرگ‌ترين و باسابقه‌ترين مركز طبخ بريان است که در سال ١٢٩٥ خورشيدى توسط مرحوم پهلوان على اخوان و پدر ايشان عبدالكريم اخوان تأسیس شد و اکنون این مجموعه چهار شعبه دارد. در خصوص نام‌گذارى آن به نام بريانى اعظم، جالب است بدانيد كه اين نام به هيچ شخصيت خاصى برنمى‌گردد و از همان ابتدا، فقط به‌معناى بزرگى و عظمت انتخاب شده است كه اكنون به عنوانِ زينت و افتخار نام بريان در اصفهان در شعب بريانى اعظم واقع در خيابان‌هاى چهارباغ پايين، مسجدسيد، كمال اسماعيل و چهارباغ بالا مى‌درخشد.

 

منبع : کجارو

Author: